Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Razie la Vicovu de Sus! Zeci de amenzi şi şoferi lăsaţi fără permise

razie politieMiercuri, Serviciul Rutier a organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza oraşului Vicovu de Sus şi a comunelor arondate, pe linia identificării conducătorilor auto care conduc autovehiculelor pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în cadrul acţiunii poliţiştii au aplicat 30 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.120  lei, au reţinut 2 permise de conducere şi au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

like-facebook Exemple:

– Un tânăr de 21 de ani, din comuna Straja, a condus autoturismul, pe DJ 209 G, pe raza comunei Brodina având o concentraţie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

– Un tânăr de 23 de ani, din comuna Straja, a condus autoturismul, pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja având o concentraţie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*