Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Bărbat reţinut pentru contrabandă. Ţinea ţigările în podeaua maşinii

Marţi seară, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au identificat pe DN 2E din localitate, un autoturism  condus de către  George D.,  de 35 ani, din orașul Cajvana, care transporta țigări de contrabandă, acestea fiind ascunse într-un compartiment special modificat și amenajat in podeaua autovehiculului.

În interiorul autoutilitarei se aflau mai multe materiale de construcție, o roabă, mai multe plăci de azbest și mai multe bucăți de lemn de diferite dimensiuni, iar sub acestea și sub preșul din material plastic al autoutilitarei, printr-o deschizătură cu dimensiunile de 60×60 cm, se făcea accesul către locul unde se aflau ascunse țigaretele.

În urma examinării autovehiculului, în interior, au fost identificate un număr de 3.741 pachete țigarete de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 37.410 lei.

Cantitatea de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de circa 3.000 euro, a fost indisponibilizat, urmând a fi depus la camera de corpuri delicte a I.P.J. Suceava.

„Faţă de D. George a fost dispusă reținerea pe o durată de 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*