Luni 07 Octombrie 2024, Actualizat acum 280 zile 12:00 am

Sucevenii pot merge pe Litoral cu „Trenul soarelui”

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui cuprinde peste 40 de trenuri spre şi dinspre litoral şi Delta Dunării. Sucevenii care vor să ajungă pe litoral au la dispoziţie  trenul InterRegio, o cursă sezonieră a CFR care face legătura între Suceava şi staţiunile de pe litoralul Mării Negre.

Trenul IR 1856 Suceava Nord – Mangalia va pleca zilnic la ora 22.12 din Suceava Nord şi la 22.20 din Gara Suceava şi va ajunge la Mangalia, a doua zi dimineaţă, la ora 9.28. În paralel, IR 1861 Mangalia – Suceava Nord, va pleca din sudul litoralului la 20.15 şi va ajunge în Suceava Nord, la ora 7.48. Preţul unui bilet întreg de la Suceava la Mangalia este de 105 lei la clasa a II-a şi de 161 de lei la clasa I.

CFR Călători informează că programul estival de transport feroviar 2014 Trenurile Soarelui, care se va derula în perioada 14 iunie – 15 septembrie, cuprinde peste 40 de trenuri spre şi dinspre litoral şi Delta Dunării.

CFR Călători introduce suplimentar în circulaţie 20 de trenuri InterRegio şi Regio, care asigură zilnic legătura directă dintre toate regiunile ţării şi staţiunile de la Marea Neagră. De asemenea, în intervalele orare cele mai solicitate, turiştii au la dispoziţie legături frecvente între Constanţa şi staţiuni. Durata călătoriei, cu toate trenurile InterRegio, pe ruta Bucureşti – Constanţa este de 2 ore şi 50 de minute”, a precizat sursa citată, într-un comunicat de presă”, se precizează într-un comunicat de presă al CFR.

Sucevenii pot beneficia şi de reduceri: 50% pentru studenţi şi pensionari. Pentru călătoria dus-întors, se oferă o reducere de 10% din preţul biletului, iar pentru cumpărarea din timp a biletului  se oferă reduceri de până la 25% ( cu 21 de zile înainte de plecare). În plus, cei care aleg să-şi cumpere biletele de tren online au parte de încă o reducere de 5%.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*