Sâmbătă 28 Septembrie 2024, Actualizat acum 271 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur: „Moldovenii vin din Vest doar pe DN 17, nu avem un coridor”

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că se impune includerea Sucevei pe harta autostrăzilor, lucru care va duce la o creştere economică importantă.

El a declarat că libera circulaţie a cetăţenilor din Republica Moldova în spaţiul european face necesară existenţa unei căi moderne de transport.

Moldovenii vin din vest doar pe DN 17, nu avem un coridor…Probabil o să ni se spună autostrada Iaşi – Târgu Mureş, să dea Dumnezeu să o facă şi pe aceea… Cred că priorităţi sunt finalizarea şoselei de centură a Sucevei, dar şi a Fălticeniului, acolo toată documentaţia este făcută şi trebuia demarat proiectul în perspectiva intensificării traficului din Ucraina. Suceava şi Fălticeni sunt coridoare unde TIR –urile, în trafic de zi, creează blocaje foarte, foarte mari”, a spus Flutur.

Flutur  a mai adăugat că, deocamdată, zona de Nord- Est a României rămâne “o pată albă, neatinsă nici de autostrăzi, nici de alte priorităţi, ceea ce nu cred că este în regulă”.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*