Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Viceprimarul Ovidiu Doroftei, în cazul proiectului Termica: Studiul de fezabilitate este făcut în mare viteză, iar presiunea aceasta ne aduce într-o situaţie neplăcută

Viceprimarul Ovidiu Doroftei a declarat, joi, în şedinţa de Consiliu Local, când se hotărăşte viitorul Termica, că studiul de fezabilitate este făcut incomplet, iar presiunea care se pune asupra consilierilor municipali pentru a vota îi pune într-o situaţie neplăcută pentru că ar mai trebui lucrat la acest studiu şi nu mai este timp.

Studiul de fezabilitate este incomplet. Nu e nimeni împotriva delegării de gestiune prin licitaţie publică, dar această delegare nu se poate face în orice condiţii. Studiul de fezabilitate este făcut în mare viteză, iar presiunea aceasta ne aduce într-o situaţie neplăcută”, a declarat viceprimarul.

La rândul său, primarul Ion Lungu l-a contrazis pe viceprimarul Ovidiu Doroftei şi a declarat că studiul a fost făcut într-o manieră profesionistă, obiectiv.

 

Acest studiu a fost făcut profesionist.  Este o firmă profesionistă şi a făcut un studiu profesionist. Nu a făcut un studiu cum a cerut primarul”, a spus primarul.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*