Luni 16 Septembrie 2024, Actualizat acum 259 zile 12:00 am

Polițistul local din Suceava care s-a împușcat în cap într-un poligon avea în buzunar un bilet de adio

Polițistul local din Suceava care s-a împușcat în cap într-un poligon privat din județul Botoșani avea în buzunar un bilet de adio. Liviu Tudose, în vârstă de 54 de ani, a mers, miercuri, în poligonul de la Vlădeni aparent pentru a trage cu arma „de agrement”. A luat un pistol Glock cu care a tras trei gloanțe către țintă, după care a spus instructorului că vrea să se sinucidă, a îndreptat arma către cap și a apăsat pe trăgaci.

Suceveanul a murit pe loc, iar angajatul poligonului a sunat la 112. La fața locului au ajuns cadrele medicale și polițiștii, care nu au putut decât să constate decesul.

Bărbatul avea în buzunar un bilet de adio pe care scria că motivul sinuciderii sale se află în telefonul său, cerându-i soției sale să acceseze telefonul pentru a afla ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

Polițistul din Suceava avea în ultima perioadă probleme medicale de natură psihiatrică. De altfel, el a fost internat în Spitalul de psihiatrie din Suceava, de unde a fost externat pe 31 august. El a fost prezentat simptome psihotice și a necesitat tratament de specialitate.

Urmareste-ne pe Google News

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*