Luni 16 Septembrie 2024, Actualizat acum 259 zile 12:00 am

Un tânăr din Suceava a produs un accident cu două victime, după care a fugit de la faţa locului

Un tânăr de 20 ani din satul Voitinel este cercetat penal după ce a produs un accident rutier cu două victime şi a părăsit locul accidentului, anunţă Poliţia din Suceava. Suceveanul a condus autoturismul pe un drum comunal și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un bărbat din Vicovu de Jos.

În urma producerii evenimentului rutier, șoferul de 20 ani a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, abandonând autoturismul la locul accidentului. În urma activităților întreprinse cu operativitate de polițiști, tânărul de 20 ani a fost identificat la locuința unuia dintre pasagerii mașinii pe care o conducea.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că șoferul de 20 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Din accident a rezultat vătămarea ușoară a șoferului din comuna Vicovu de Jos, precum a și unei pasagere din mașina acestuia.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le recoltate la Spitalul Municipal Rădăuți probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „Vătămare corporală din culpă” și „Părăsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*