Miercuri 03 Iulie 2024, Actualizat acum 184 zile 12:00 am

FOTO Eduard și Ștefan, de opt și zece ani, au murit alături de părinții lor în tragedia de la Cumpărătura

Eduard și Ștefan, de opt și zece ani, au murit alături de părinții lor, Anca și Constantin Lăzărescu, în tragedia de la Cumpărătura. Un bărbat ucrainean, de 40 de ani, a condus, luni, ansamblul rutier format din autoutilitara marca Scania  și remorca pe direcția municipiul Suceava către localitatea Cumpărătura, transportând material de construcție de tip ciment.

La un moment dat, a adormit la volan ocazie cu care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca Land Rover care tracta platforma având încărcată vehiculul marca VW Touran, condus regulamentar pe sensul de deplasare localitatea Cumpărătura către Gheorghe Băicuș, de 36 ani, domiciliat în județul Buzău.

În mașină erau Constantin Lăzărescu, de 39 de ani, soția sa Anca, de 37 de ani, și copiii lor Eduard, de opt ani, și Ștefan de zece ani, din comuna Volovăț. Toți cei cinci pasageri din mașină au murit. Șoferul ucrainean a suferit leziuni traumatice ușoare fiind preluat de și transportat la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava. El nu era băut.

Oamenii legii fac cercetări pentru „ucidere din culpă”  și „vătămare corporală din culpă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*