Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Au dat mortul altei familii din Câmpulung! Un tânăr și-a căutat tatăl decedat, după ce a realizat că îngropase pe altcineva

Situație șocantă în Câmpulung Moldovenesc! Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl după ce a primit vestea că cei de la morgă au încurcat cadavrele, iar trupul părintelui său a ajuns la altă familie!

Incredibila situație s-a produs după ce un bărbat de 49 de ani a murit în cursul zilei de joi, în pădure. În urma anchetei polițiștilor, bărbatul a fost transportat la morga de la spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

Familia a fost informată că cei de la medicină legală sunt aglomerați, astfel încât abia sâmbătă a fost chemată să ridice trupul bărbatului.Fiul bărbatului a avut însă o surpriză de proporții când a ajuns la morgă. După ce s-a prezentat și a spus numele celui decedat, angajații spitalului au început să se încurce în declarații, recunoscând în cele din urmă că eliberaseră trupul tatălui, cu o zi în urmă, fiind confundat cu un bătrân de 81 de ani.
Astfel, fiul a fost nevoit să se intereseze unde a ajuns trupul tatălui său și a aflat că acesta fusese deja îngropat, cu o zi înainte, în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc.
În urma încurcăturii, bărbatul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc de unde a obținut o ordonanță de deshumare și trupul a fost întors înapoi la morgă, urmând să fie preluat de familie astăzi.
Sursa: Antena 3

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*