Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

A profitat de drama unui copil! O femeie este acuzată de o familie din Suceava că și-a însușit banii strânși din donații pentru un copilaș de doi ani

Oana, alături de copilașul său

O femeie din București, dar care în prezent locuiește în Franța, este acuzată de o familie din județul Suceava că și-ar fi însușit mai mult de jumătate din banii strânși pentru un copilaș de doi anișori.

Totul a început în urmă cu o lună, când mama copilașului, Oana Elena Rusu, de 35 de ani, din Bălăceana, a văzut pe Facebook că Genoveva Elena făcea diverse campanii pentru copii bolnavi, așa că a rugat-o să o ajute să organizeze o campanie pentru fiul său, Florin, de doi ani, care are nevoie de o operație la coloană, dar și de recuperare ca să poată merge.

Cele două s-au înțeles, dar la finalizarea campaniei de pe Facebook, deși s-au strâns 18.230 de euro, spune femeiea din Bălăceana, în mână a primit doar 4.000.

„Ea a spus că trebuie să punem o sumă mai mare să acopere tot, că trage banca comisioane, că trage Facebook-ul comisioane. A trimis 4.000 de euro, dar 18.230 de euro s-au strâns. M-au sunat oamenii să mă întrebe dacă am primit banii, dacă am fost cu copilul și când le-am spus au rămas uimiți. Au spus să nu las lucrurile așa că ei au făcut donații pentru copil”, ne-a povestit femeia.

Femeia acuzata ca si-ar fi insusit banii

Oana Elena Rusu a discutat cu Genoveva la telefon, dar femeia i-a spus că aceștia sunt toți banii pentru că restul ar fi rămas pentru „comisioanele  trase de bancă și Facebook”.

„Sunt mai mulți în situația asta. Eu o să merg luni la poliție să depun plângere.  Băiețelul meu nu merge, stă numai pe burtă, se chinuie, vrea și el afară, și nu poate, mi se rupe inima. Ce inima are femeia asta?”, a spus Oana.

Florin, cel mai mic dintre cei cinci copii ai familiei, a avut probleme de sănătate încă de la naștere. A fost operat la coloană la Iași, dar i-au fost afectați nervii la picioare, povestește mama, și mai are nevoie de o operație, de recuperare și ghete speciale.

„Astă toamnă am împrumutat bani de la CAR și Provident. Și acum mai avem de plătit. Ea se gândește că se îmbogățește de pe spatele nostru?”, a povestit Oana, care spune că a fost înșelată și va cere ajutorul polițiștilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*