Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Doliu la ISU Suceava! Un pompier a trecut la cele veșnice

După Plt.maj. Lucian Gemănar, plecat și el mult prea devreme să întărească rândurile salvatorilor din Cer, pompierii militari suceveni au mai pierdut un camarad de nădejde de la Garda de Intervenție Gura Humorului – Plutonier adjutant-șef GHEORGHE LUNGU.

Potivit reprezentanților ISU Suceava, un om simplu, iubitor de natură, iubitor de viață și salvator de bază în nenumărate intervenții ale pompierilor militari din Humor, Nea Ghiță a insuflat același har de iubire pentru semeni și fiului său, Ciprian. Acesta a urmat aceeași carieră, absolvind Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești și s-a alăturat salvatorilor humoreni, luptând cot la cot cu tatăl său pentru viețile și bunurile oamenilor.

Până de curând… când o boală nemiloasă, venită de nicăieri și care i-a luat pe toți prin suprindere, l-a trimis pe Nea Ghiță alături de îngeri…

Ai vrut să mă ai aproape de tine și acum m-ai lăsat să lupt singur. Ai fost și vei rămâne eroul meu Dumnezeu să te odihnească în pace!”, …a scris Ciprian.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO Plt. adj șef Gheorghe Lungu, din cadrul ISU Suceava, condus pe ultimul drum de colegi | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*