Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Și taximetriștii suceveni vor autostrăzi și se alătură campaniei #șîeu

Taximetriștii suceveni se alătură campaniei inițiate de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi și cer autostrăzi. Mai mulți dintre aceștia și-au manifestat interesul, marți, printr-o manifestare pe centura Sucevei.

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni și a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova.

like facebook, suceava, news, stiriDemersul survine după ce antreprenorul susține că a fost de mai multe ori pe punctul de a muri în trafic și că a pierdut ani din viață, inutil, la volan. Proiectul a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă în care s-a prezentat filmul construcției
primului metru de autostradă din Suceava. Filmul poate fi urmărit pe canalul de youtube „România vrea autostrăzi”.

„Este un gest cât se poate de serios, cu moartea de pe șosele nu se glumește. Am printat milioane de afișe în care mi-am strigat disperarea cu privire la potecile noastre din Moldova. Am creat puțină vâlvă la început apoi lucrurile s-au domolit și românii își reintră încet dar sigur în zona molcomă de confort. Practic, am demonstrat că în șapte ore se face un metru de autostradă. Dacă există voință și bani, chiar și un singur om poate face o autostradă fără nicio problemă. România are bani. Chiar și pentru două autostrăzi, dar ni se spune să stăm liniștiți că, până în 2027, o să avem autostradă. Mi se pare absurd să mai treacă încă o generație, iar noi să continuăm să pierdem ani din viață la volan. Nu vreau ca demersul meu să fie catalogat drept un semnal de alarmă pentru că, semnalul a fost dat deja de morții nevinovați pe șosele. Prin acest manifest mă expun total și îmi asum consecințele.” a declarat Ștefan Mandachi, în cadrul conferinței de presă.

Publiée par Negura Cristian sur Mardi 12 mars 2019


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*