Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un om de afaceri din Botoșani se alătură protestului inițiat de Ștefan Mandachi. „Am acceptat această provocare”

autostrada la BotosaniPatronul firmei Mirobuzul din Botoșani, Dumitru Balan, va întrerupe timp de 15 minute activitatea de transport public de persoane în regim de maxi-taxi, în semn de solidaritate cu omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit singurul metru de autostradă din Moldova.

Atât Mandachi, care deține restaurantele Spartan, cât și Dumitru Balan vor intra pe 15 martie, la ora 15.00, într-o grevă de 15 minute, pentru a atrage atenția asupra nevoii de autostrăzi.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a provocat trei oameni de afaceri din România. Unul a fost Viorel Cataramă, care a acceptat provocarea și m-a provocat și pe mine. Am acceptat la rândul meu această provocare”, a spus Balan.

Practic, maxi-taxi nu va circula vinerea viitoare în Botoșani, între 15.00 și 15.15.

România vrea autostrăzi

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni și a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova.#Romaniavreaautostrazi #şîeu

Publiée par România vrea autostrăzi sur Lundi 4 mars 2019

Un om de afaceri a construit primul metru de autostradă. Apelul făcut către antreprenorii din Botoșani


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*