Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Viorel Cataramă a răspuns provocării lansate de Ștefan Mandachi. „Voi fi la Suceava pe 15 martie”

Omul de afaceri Viorel Cataramă a răspuns provocării lansate de suceveanul Ștefan Mandachi și a anunțat că pe 15 martie va fi la Suceava.

Ștefan Mandachi m-a provocat – voi fi la Suceava pe 15 martie pentru că #şîeu vreau AUTOSTRĂZI în România. Vă invit să vă alăturați!”, este mesajul transmis de Viorel Cataramă.

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe de doar 17 oameni și a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova.

like facebook, suceava, news, stiriDemersul survine după ce antreprenorul susține că a fost de mai multe ori pe punctul de a muri în trafic și că a pierdut ani din viață, inutil, la volan.

Manifestul continuă cu un apel al omului de afaceri către toți cetățenii din România. În data de 15 martie, la ora 15:00, va avea loc inaugurarea primului și singurului metru de autostradă din regiunea Moldovei, inițiatorul anunțând că va adopta o formă inedită de protest pentru a transmite mesajul sau către autorități și către cetățeni. Astfel, la ora inaugurării, va suspenda timp de 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează. Acestea includ o rețea de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru SPA. În plus, se va autosuspenda din profesia de avocat pentru un an de zile, în semn de protest pentru toți avocații care nu pot să-și reprezinte clienții din țară, deoarece nu au pe unde să circule.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi. Apel lansat tuturor antreprenorilor din Moldova


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*