Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un sucevean beat prins la volanul unei mașini cu numere false. Polițiștii l-au reținut

Un bărbat a condus beat o mașină cu numere false și a fost reținut de polițiștii din Marginea pentru 24 de ore.

Sâmbătă seară, patrula din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Horodnic de Jos, a oprit pentru control un autoturism care circula pe DC 46B pe direcția de deplasare DC 46 – Cătun Călugărița.

S-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 54 ani, localnic, iar pe bancheta din dreapta față, în calitate de pasager, a fost identificat și legitimat un alt bărbat de 33 ani, din aceeași localitate.

În continuare au fost efectuate verificări privind dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, rezultând că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 54 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-au efectuat verificări în bazele de date ale Poliției Române stabilindu-se că numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism aparțin unui alt vehicul.

În continuare, conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde cu consimțământul său, i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Prin ordonanța emisă de polițiști, s-a dispus reținerea bărbatului de 54 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*