Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

La 20 de ani a rămas fără un picior în urma unui accident. Tânărul are nevoie de ajutor!

Visul unui tanar de 20 de ani s-a spulberat intr-o clipa. Acesta este Florin Floristean din comuna Capul Campului din judetul Suceava. Era o persoana vesela, plina de viata, a muncit din frageda copilarie ca sa isi ajute familia. Acum muncea pentru a-si face un rost in viata, avea planuri mari dar o intamplare neasteptata i-a curmat visul. Venind de la serviciul din tura de noapte a vrut sa faca o plimbare cu motorul sau marca Suzuki de care era mandru nestiind ca aceasta ii v-a schimba viata pentru totdeauna.

In data de 25/10/2018 in jurul orei 11:20 pe drumul judetean la iesirea din localitatea Capul Campului in timp ce conducea motocicleta Florin a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe contrasens intrand intr-un sant. In urma impactului a fost grav ranit. A urmat o perioada grea fiind transportat la spitalul judetean Suceava timp de 7 zile dupa care a fost redirectionat catre spitalul Sf. Spiridon Iasi, sectia chirurgie vasculara unde i s-a amputat membrul inferior stang de la nivelul coapsei.

Acum este intr-un scaun cu rotile fiind nevoie de o proteza care sa il poata ajuta pe tot restul vietii, proteza care a fost recomandata costa 50,000 euro, bani pe care familia nu ii are.

„Îi cerem bunului Dumnezeu sa ne lumineze ca sa il sustinem punandu-se pe picioare cu ajutorul unei proteze desi costisitoare dar care i-ar deschide usa spre a-si relua activitatile zilnice. Haideti sa il ajutam pe Florin sa poata merge din nou. Va multumim din suflet pentru sustinere si gand bun”, este mesajul apropiaților lui Florin.

Donează si tu!

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*