Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un tânăr din Suceava, cu o mașină cu acte și numere false, cercetat de polițiști

Un tânăr de 22 de ani, din județul Suceava, care se afla la volanul unei mașini cu numere false, s-a ales cu dosar penal pentru fals, uz de fals, conducerea unei mașini neînmatriculate, conducerea unui mașini cu număr fals de înmatriculare.

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași au oprit pentru control, pe DE 583, în orașul Podu Iloaiei, un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, din județul Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriÎn urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că pe autoturism erau montatate plăcuțe cu numere de înmatriculare emise în Olanda, care ar fi fost alocate unui alt autoturism, radiat din circulație.

Totodată, s-aconstatat faptul că, autoturismul oprit pentru control, ar fi fost înmatriculat în Belgia cu alt număr de înmatriculare, iar ulterior ar fi fost radiat din circulație.

De asemenea, conducătorul auto a prezentat pentru control, un certificat de înmatriculare şi o asigurare auto obligatorie, susceptibile de a fi false.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*