Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 – 31 decembrie 2018. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion, scrie Observator.tv.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit specialiştilor ANM, spre sfârşitul lunii, temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei, la nivelul întregii țări, posibil cu o abatere pozitivă ușor mai pronunțată în vestul și nord-vestul teritoriului.

Prognoza meteo 4 – 10 decembrie 2018

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, cu o abatere negativă mai pronunțată în sudul țării. În rest temperaturile se vor situa în general în jurul mediilor climatologice ale săptămânii.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în sudul și sud-estul țării.

În restul teritoriului precipitațiile vor fi în general excedentare, excedent ce va fi mai pronunțat în nord-vestul extrem al țării.

Vremea 10 – 17 decembrie 2018

La nivelul întregii țări temperatura aerului va avea valori ușor sub mediile multianuale ale săptămânii.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval se vor situa peste cele normale ale perioadei în regiunile estice și sudestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Prognoza meteo 17 – 24 decembrie 2018

Valorile termice se vor situa în general în jurul mediilor climatologice ale intervalului în cea mai mare parte a țării, posibil local mai coborâte în regiunile nord-estice și sudice.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acestă perioadă, în cea mai mare parte a țării, potrivit ANM.

Vremea 24 – 31 decembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei, la nivelul întregii țări, posibil cu o abatere pozitivă ușor mai pronunțată în vestul și nord-vestul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal ale perioadei, posibil ușor deficitar în regiunile sud-estice.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*