Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO Şofer teribilist din Suceava, live pe Facebook în timp ce conducea cu 210 km/h 

Un şofer teribilist din Suceava s-a filmat, live pe Facebook, în timp ce conducea cu peste 210 km/h, pe un drum acoperit cu zăpadă, scrie Observator.

Tânărul, care pare a fi un împătimit al maşinilor puternice potrivit postărilor sale de pe reţeaua de socializare, a vrut să îşi impresioneze prietenii cu puterea autoturismului său marca Audi Q7.

like facebook, suceava, news, stiriAstfel, el a început transmisia live de pe Facebook în timp ce maşina se afla pe loc, iar apoi a pornit într-o cursă ca în filme.

Şoferul a încălcat toate regulile de circulaţie, a depăşit mai multe maşini pe linie continuă, într-o zonă în care depăşirea era interzisă.

?Poate după ce apare filmarea pe pagina noastră, cineva o să se sesizeze!?? Bogdan, conducând un autoturism marca Audi( SV 96 BAX), FACAND LIVE pe Facebook, s-a filmat cum mergea pe drumul european E85, cu viteza de 214 km/h?. In comentariile de pe live, prietenii in atenționau sa meargă regulamentar, dar el calca accelerația neținând cont de condițiile meteorologice.

Publiée par Info Trafic Actualități sur Vendredi 30 novembre 2018

De departe, cel mai grav este faptul că circula cu peste 210 km/h în condiţiile în care drumul era acoperit cu zăpadă.

Cea mai mică greşeală i-ar fi putut aduce moartea în orice secundă.

Potrivit profilului de Facebook al şoferului, acesta nu se afla la prima transmisiune live la volan.

În urmă cu câteva zile, el a rugat un prieten să îl filmeze în timp ce făcea drifturi într-o parcare acoperită de zăpadă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*