Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Preotul care a produs un accident mortal, apoi a fugit de la locul accidentului, reținut pentru 24 de ore

Preotul George Apetrei, de la Biserica Sf. Mc. Gheorghe din Mitocu Dragomirnei, care a produs un accident mortal, în noaptea de marți spre miercuri, după ce a condus băut, a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, la 13.11.2018, în jurul orei 18.53, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208D, din comuna Mitocu Dragomirnei, preotul de 37 de ani din comuna Zvoriștea, a surprins și accidentat două femei de 40 și 59 de ani, ambele din localitate, care se deplasau în calitate de pietoni în același sens de mers, după care, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.
like facebook, suceava, news, stiri
Din accident a rezultat decesul femeii de 40 de ani, Alina Roșca, și rănirea ușoară a celeilalte femei care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, bărbatul de 37 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, precizează reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Preotul care a produs un accident mortal, apoi a fugit de la locul accidentului, reținut pentru 24 de ore | Moldova24

Lăsați un comentariu

*