Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un sucevean a furat un pistol, peste 6.000 euro și 38.000 lei din locuința unei femei. A acționat cu alți doi bărbați

Un sucevean a furat sume uriașe de bani, dar și un pistol, din locuința unei femei din comuna Rodna, județul Bistrița Năsăud. Bărbatul, în vârstp de 50 de ani, a acționat împreună cu alți doi bărbați, de 37 li 31 de ani, ambii din Rodna.

Femeia de 43 de ani a cerut ajutorul polițiștilor, luni, care au dat de urmele jefuitorilor.  Aceștia au furat 6.420 euro și 38.300 lei și  un pistol cu aer comprimat, pe care femeia îl deținea legal. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

like facebook, suceava, news, stiri„În urma activităților complexe informative și de investigare desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost identificați, localizați și depistați 3 bărbați, bănuiți de comiterea faptei. Doi dintre aceștia, ambii din Rodna, de 31 de ani, respectiv 37 de ani au fost depistați de polițiști pe raza municipiului Bistrița. Cel de-al treilea, un bărbat, de 50 de ani, din județul Suceava a fost depistat pe raza orașului Vatra Dornei”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Cei trei sunt cercetați pentru furt calificat și  nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*