Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

15 elevi de la Colegiul Militar din Câmpulung Moldovenesc au trecut de preselecții la concursul de robotică First Tech Challenge. Au primit grant-ul de 5.000 euro

15 elevi de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” coordonați de profesorii Florin Mariuc și Marius Magurean au acceptat provocarea de a se înscrie la a treia ediție a concursului de robotică First Tech Challenge.

Echipa colegiului numită „Șteftech” a reușit să treacă peste etapa de preselecție a competiției; astfel, au primit grant-ul de 5000 de euro ce constă într-o imprimanta 3D, doua kit-uri de robotică și accesorii necesare pentru construirea unui robot.
like facebook, suceava, news, stiri
Elevii militari câmpulungeni au fost instruiți de reprezentantul Asociației Nație prin Educație în ceea ce privește sarcinile de lucru și deprinderile necesare participării la această competiție.

Echipa formată din elevii: Rebeca Dănilă, Claudiu Ignat, Ana Chiric, Ștefan Fodor, Andrei Havriliuc, Dan Nichiteanu, Robert Mazilu, Alexandru Buhăianu, Marius Catalin Mariș, Irina Puiu, Diana Botezat, Cosmin Timocel, Flavius Darie, Sebastian Mihaila și Andrei Dovalciuc trebuie să programeze și să construiască un robot până în luna ianuarie.

Foto: Alexandra Alexa


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*