Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un tânăr beat și fără permis a lăsat mașina și a luat-o la fugă când l-au oprit polițiștii în trafic

Un echipaj din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada Dogari din localitate, luni, în jurul orei 02.00, un autoturism, însă, conducătorul auto a coborât de la volan și a fugit de la fața locului, fiind identificat ulterior de polițiști ca fiind un bărbat de 29 de ani, din comuna Slatina.

like facebook, suceava, news, stiriÎn urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*