Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Monden! O cunoscută cântăreață din Suceava, la un pas să fie atacată într-un club de o iubită geloasă

Cunoscuta cântăreață originară din Suceava, Otilia Brumă, a fost la un pas să fie atacată de o iubită geloasă, într-un club din Capitală.

În timp ce se afla în club, iubita unui amic de-al său a plănuit să arunce cu un pahar în cântăreață, dar s-a potolit, controlându-și gelozia, mai ales că, susține Otilia, interpreta nu are decât o relație de amiciție cu bărbatul implicat.

like facebook, suceava, news, stiri“Nu am niciun iubit acum, sunt o femeie singură. Nu am fost agresată, nu s-a aruncat cu pahare în mine, în niciun club, vreodată. Eram în respectivul club, alături de un amic de-al meu din copilărie care, de câteva luni, a renunțat la relația pe care o avea cu o anumită domnișoară, dar atat…. Respectivă, mi-au spus amicele mele, a încercat să arunce cu un pahar spre mine, dar nu m-a atins, nu a fost niciun scandal, mai ales că nu aveam cum să îi fur eu iubitul acesta fiind, precizez încă o data, prieten din copilărie cu mine. Eu nici nu am văzut momentul, eram la baie, dar nu s-a întâmplat nimic când am ieșit de acolo”, a spus Otilia Bilionera, potrivit Wowbiz.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*