Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tânără de 31 de ani prinsă cu haine contrafăcute în bazarul Rădăuți

La data de 20 septembrie, Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice Suceava a organizat o acțiune pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală și comerț ilicit.
În cadrul acțiunii au fost verificate 61 de societăți comerciale, întreprinderi individuale, persoane fizice autorizate și au fost constatate 2 infracțiuni.
like facebook, suceava, news, stiri
De asemenea, au fost aplicate 53 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 135.000 lei, toate la Legea nr.12/1990 republicată.
Au fost confiscate bunuri în valoare totală de 3.300 lei, constând în articole de îmbrăcăminte şi produse industriale.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor în valoare de 1.050 lei, constând în articole de îmbrăcăminte purtând denumirea unor mărci înregistrate, susceptibile de a fi contrafăcute;

În incinta bazarului din municipiul Rădăuți, a fost depistată o localnică de 31 de ani, în timp ce oferea spre comercializare, articole de îmbrăcăminte purtând denumirea unor mărci înregistrate și protejate în România, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, constând în articole de îmbrăcăminte în valoare totală de 1.050 lei, purtând mărci sportive în vederea expertizării de către titularii de mărci. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ,,punere în circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*