Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Individ de 23 de ani reținut de polițiști după ce i-a furat telefonul unui adolescent

Un individ de 23 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a fost reținut de polițiștii suceveni, la data de 24 august, după ce i-a furat telefonul unui adolescent de 16 ani, într-o unitate de alimentație publică din localitate.

like facebook, suceava, news, stiriBăiatul de 16 ani a anunțat la poliție că la data de  12 august,  în jurul orelor 15.30, în timp ce se afla în incinta unei unități de alimentație publică de pe raza comuna Frătăuții Noi, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, creându-i astfel un prejudiciu în valoare de 750 lei.

„La 24.08.2018, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului, respectiv un tânăr de 23 ani din com. Frătăuții Noi, iar telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat și a consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „furt” și reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore.
Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava. Cercetările sunt continuate de către Postul de Poliție Frătăuții Noi pentru stabilirea întregii actrivități infracționale”, potrivit unui comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*