Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Autoutilitară cu lemne fără documente, confiscată la Marginea

La data de 14 august, o patrulă din cadrul Secţia 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Marginea, autoutilitara condusă de un localnic de 63 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 3,00 m.c. lemn de foc de esență rășinoase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 321 lei, a fost confiscat și predat personalului silvic.

Totodată, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 modificată, prin care, mijlocul de transport cu care s-a realizat transportul de materiale lemnoase fără aviz de însoţire, se confiscă, dacă se constată repetarea faptei în interval de 6 luni de la data constatării primei fapte, polițiștii au dispus
indisponibilizarea autoutilitarei, care a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Marginea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*