Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Opt copii din centrele DGASPC Suceava, în excursie în Germania

În perioada 27 iulie-4 august un grup de 8 copii plus doi însoțitori de la Servicii Multifuncționale pentru Copilul aflat în Dificultate Rădăuți-Solca au beneficiat de o excursie organizată de către Asociația Cristtches Jugend Centrum din Malgarten – Germania.

like facebook, suceava, news, stiriAnton Behrens liderul comunității CJC și a echipei de voluntari din Malgarten – Germania, a inițiat acest proiect iar tabăra care a avut ca scop creșterea șanselor de integrare socială și contactul direct cu copiii din comunitatea europeană, respective cu copiii membrilor Asociației CJC – Malgarten – Germania.

Copiii au beneficiat de 7 zile pline de bucurie, au fost în excursie în Osnabruck, au vizitat gradina zoologică, au fost implicați în activități de socializare și recreere ( concursuri, foc de tabară, pictură, cântece, jocuri).

Această acțiune este la a 3 ediție datorită oamenilor de suflet care s-au implicat direct: Anton Behrens liderul comunității CJC e.v., Firma de transport Romfour – Tur Fălticeni si DGASPDC Suceava prin angajații din cadrul Serviciilor Multifuncționale pentru Copilul aflat în Dificultate Rădăuți- Solca.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*