Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Microbuz blocat între șuvoaie, la Sucevița

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Șuvoiaele puternice le-au adus probleme și șoferilor. Un bărbat a rămas cu microbuzul blocat în apă, la Sucevița. Cel mai probabil, a intrat cu roata într-o groapă și nu a mai putut ieși.

Hidrologii au emis Cod portocaliu de inundații pentru județul Suceava, valabil în intervalul 24 iulie, ora 14.00- 25 iulie, ora 12.00.

Sunt vizate râurile din bazinele hidrografice: Suceava (judeţul Suceava), Moldova (judeţele: Suceava şi Neamţ), Bistriţa – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Suceava, Neamţ, Harghita şi Bacău), Jijia – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Botoşani şi Iaşi).

like facebook, suceava, news, stiriFenomenele se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri din judeţele: Suceava şi Botoşani.

Vor fi scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE APĂRARE.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*