Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

De beat ce era, un bărbat s-a răsturnat cu mopedul

Joi, ora 04.30, în timpul executării sarcinilor de serviciu, o patrulă din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului, a identificat pe DJ 177C, din comuna Valea Moldovei, mopedul condus de un localnic de 53 de ani, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și a căzut.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.
like facebook, suceava, news, stiri
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparat etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. De beat ce era, un bărbat s-a răsturnat cu mopedul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*