Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Produse industriale contrafăcute scoase la vânzare de o societate din Salcea

La data de 13 iunie, Serviciul   de   Investigare a   Criminalităţii   Economice   a   organizat   o   acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale privind drepturile de proprietate intelectuală. A fost constată o infracțiune în domeniu  și ridicate în vederea expertizării, bunuri în valoare de 1.245 lei, constând în produse industriale.

like facebook, suceava, news, stiriÎn urma controlului, polițiștii l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani din municipiul Suceava în timp ce oferea spre comercializare în incinta punctului de lucru aparținând unei societăţi din orașul Salcea diverse produse industriale, fără a deține  certificate de calitate sau conformitate,  existând suspiciuni că  acestea   sunt  contrafăcute.

„În cauză s-a întocmit   dosar penal sub aspectul  săvârşirii infracțiunii de  „punere in  circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii”, produsele industriale în valoare de 1.245 de lei, fiind ridicate pentru expertizare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*