Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Cinci indivizi reținuți după o bătaie într-un club din Siret

Cinci indivizi au fost reținuți după o bătaie într-un club din orașul Siret. Doi tineri au fost bătuți de șapte indivizi, cinci dintre aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore de polițiști și urmând să fie prezentați în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 13 mai 2018, în jurul orei 01.32, şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, toţi din oraşul Siret, având asupra lor obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, au provocat scandal în incinta unui club din localitate.

like facebook, suceava, news, stiriCezar-Dumitru Hnatiuc, de 29 de ani, Robert-Constantin Bighei, de 25 de ani, Adrian Emanuel Saviuc, Tiberiu-Ciprian Hnatiuc, de 28 de ani, toți din Siret, Alexandru C., de 27 de ani, Vladimir-Vasile S., de 20 de ani, din comuna Bălcăuți și Alin-Ionut Serdenciuc, de 18 ani, din comuna Bălcăuți au agresat două persoane, de 27 şi 23 de ani, Robert S. și Iulian S., din oraşul Siret și au distrus oglinda retrovizoare a unui autoturism din parcarea clubului.

În vederea completării probatoriului, la 15.05.2018, poliţiştii cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale și a unei grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Rădăuți. În urma probatoriului administrat în cauză, la 15.05.2018, faţă de cinci suspecţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, aceştia fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava, faţă de ceilalţi doi suspecţi cercetările fiind continuate în stare de libertate”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. gogo says:

    parca vad ca scapa nepedepsiti!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*