Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Urmărire pe DN2 după un șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor și gonea cu 200 km/h. De ce a vrut să scape de poliție

Un tânăr de 19 ani a vrut cu orice preț să scape de polițiști, miercuri, când aceștia i-au făcut semn să oprească mașina pe care o conducea, pe DN2, în comuna Grănicești. O patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a efectuat semnal regulamentar de oprire  autoturismului, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, acesta fiind blocat la ieşirea din comuna Grăniceşti.
like facebook, suceava, news, stiri
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 19 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că, acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat în perioada 12.04.2018 – 10.07.2018.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*