Luni 23 Septembrie 2019, Actualizat acum 265 zile 12:00 am


 

FOTO! Jeep de 40.000 de euro, căutat în Marea Britanie, găsit la un sucevean

Un bărbat de 46 de ani, din județul Suceava, este cercetat de polițiști după ce a fost prins cu un jeep de 40.000 de euro, căutat în Marea Britanie.

Bărbatul s-a prezentat, pe 11 februarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, judeţul Bihor, pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de intrare în ţară. Dumitru U., în vârstă de 46 de ani, conducea automarfarul marca Mercedes Actros. Acesta transporta pe platformă un autoturism marca Jeep model Wrangler, an de fabricaţie 2016, înmatriculat în Marea Britanie.

Poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie la finalul anului trecut.

Conducătorul auto a declarat că urma să transporte autoturismul în România, în judeţul Cluj-Napoca şi nu avea cunoştinţă că acesta se află în atenţia autorităţilor. În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 40.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş până la finalizarea cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*