Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Individul care și-a violat fosta iubită, prins de polițiști într-un autocar. Vezi ce pedeapsă a primit!

Individul de 28 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care și-a violat fosta iubită într-o stație CFR, a fost prins de polițiști, joi, într-un autocar.

Petrică Mariane Roșca a fost condamnat de Judecătoria Vatra Dornei la trei ani și zece luni de închisoare cu executare pentru  săvârșirea infracțiunilor de viol și act sexual cu un minor.

[…] polițiștii din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, în urma colaborării cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava – Biroul Supravegheri Judiciare, au stabilit că în jurul orei 09.00 condamnatul se afla pe raza municipiului Suceava, de unde s-a îmbarcat într-un autocar care circulă zilnic pe traseul Suceava – Târgu Mureș. În jurul orei 12.30 autocarul respectiv a fost oprit de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei pe raza comunei Iacobeni, iar bărbatul de 28 de ani a fost identificat și condus la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei, ulterior fiind transferat sub escortă în Penitenciarul Botoșani”, precizează reprezentanții Poliției Suceava.

Potrivit anchetatorilor, la data de 08 iulie 2016, în intervalul orar 15:30 – 16:00, individul a condus-o forţat pe fată (T.D.), în vârstă de 15 ani, într-o zonă împădurită de pe Dealul Runc, pe un platou situat în imediata apropiere a Staţiei CFR din municipiul Vatra Dornei, strada Podu Verde, judeţul Suceava, unde a violat-o. Fata a încercat să se apere, dar nu a reușit, individul vrând cu orice preț să se răzbune pentru că a întrerupt relația cu el.

like-facebookÎn perioada octombrie 2015 – 10 martie 2016, Roșca a întreţinut un număr de aproximativ 65 raporturi sexuale cu minora din municipiul Vatra Dornei, care în acea perioadă avea vârsta de numai 14 ani.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul care și-a violat fosta iubită, prins de polițiști într-un autocar. Vezi ce pedeapsă a primit! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*