Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

FOTO! Acoperișul unei școli, luat pe sus de o tornadă

Acoperișul unei școli din județul Suceava a fost pur și simplu smuls de rafalele de vânt. O furtună puternică, care s-a abătut, joi seară, asupra comunei Vadu Moldovei, a dus la smulgerea acoperișului unei școli din localitate, care era în reabilitare prin fonduri europene.

În doar câteva minute, acoperișul a fost smuls pe aproximativ 200 de metri pătrați, bucățile de tablă fiind duse de rafale la zeci de metri distanță.

Nu se vedeau satele din jur, așa furtună a fost. Cred era cu peste 100 km/h. Nu am mai văzut așa ceva. De luni urma să semnez contractul pentru școală. Au fost și câțiva arbori doborâți, unul peste o anexă. A dus acoperișul la peste 50 de metri  în grădinile oamenilor, peste drum. Nu l-a dat peste școală și l-a dus pe la capătul școlii, l-a învârtit”, ne-a declarat primarul din Vadu Moldovei, Maricel Iacob.

Instituția Prefectului a trimis, vineri, o comisie la locul respectiv.

„A fost o comisie la fața locului să vadă exact ce s-a întâmplat. Acoperișul la școala respectivă era în lucru, nu era fixat”, ne-a declarat prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi.

Vântul puternic cu aspect de tornadă  s-a făcut simțit și în localitățile Drăgușeni și Forăști.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Acoperișul unei școli, luat pe sus de o tornadă | Moldova24
  2. Suceava: Acoperișul unei școli, luat pe sus de o tornadă | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*