Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Și-a anunțat rudele că se întoarce de la muncă din Franța, dar nimeni nu mai știe de el. Suceveanul, dat dispărut

Disperare într-o familie din satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviței, după ce un bărbat de 45 de ani, care a plecat la muncă în Franța, este de negăsit.

Ionel Chiraș a lucrat o perioadă în străinătate, apoi și-a anunțat rudele că vine acasă. Pe 25 iunie a plecat din Franța cu scopul de a ajunge acasă, dar nu s-a mai întors la familie. Disperate, rudele au cerut ajutorul polițiștilor pentru găsirea lui.

Semnalmente: constituție normală, 1,70- 1,75 metri înălțime, greutate aproximativ 70 kg., ochi albaștri, păr blond tuns scurt, față rotundă.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă sau albastră, o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră cu talpă și model alb.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, se arată în comunicatul Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Și-a anunțat rudele că se întoarce de la muncă din Franța, dar nimeni nu mai știe de el. Suceveanul, dat dispărut | Moldova24

Lăsați un comentariu

*