Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

A fost cât pe ce să ia la bătaie un polițist pentru a-i lua apărarea iubitului. Tânăra, săltată de polițiști și dusă după gratii

O tânără de 27 de ani, din comuna Berchișești, a fost cât pe ce să ia la bătaie un polițist, pe care l-a amenințat și jignit luându-i apărarea concubinului său. Alina Constantin a fost condamnată, iar polițiștii au mers, joi, și au ridicat-o pentru a o duce la închisoare pentru următoarele șase luni. Sentința a fost dictată de magistrații Judecătoriei Gura Humorului.

La 15.06.2017, ora 15.07, Secţia 10 Poliţie Rurală Gura Humorului a primit mandatul de executare a pedepsei închisorii emis în aceeași zi de Judecătoria Gura Humorului privind pe o femeie de 27 de ani, din comuna Berchişeşti, condamnată la 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală. Femeia ce nu figura urmărită, a fost identificată de polițiști, fiind escortată și încarcerată în Penitenciarul Botoşani”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Potrivit procurorilor, Alina Constantin, care are antecedente penale, la data de 02 septembrie 2016, a mers la Postul de Poliție Berchișești, pentru a cere lămuriri cu privire la încheierea unui proces verbal de contravenție, concubinului ei.

După ce agentul de poliție A.S.F. i-a dat detalii, aceasta a început să-l amenințe cu bătaia și chiar cu moartea „provocându-i o stare de temere, întrucât inculpata, anterior, a fost cercetată și trimisă în judecată pentru fapte săvârșite cu violența”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A fost cât pe ce să ia la bătaie un polițist pentru a-i lua apărarea iubitului. Tânăra, săltată de polițiști și dusă după gratii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*