Duminică 29 Septembrie 2024, Actualizat acum 272 zile 12:00 am

Un tânăr care a ieșit cu mașina la plimbare s-a ales cu dosar penal după ce a fost tras pe dreapta de polițiști. Vezi ce a făcut!

Un tânăr de 20 de ani, din Vicovu de Sus, a ieșit cu mașina la plimbare, dar a dat nas în nas cu polițiștii, care l-au tras pe dreapta.

Potrivit unui comunicat al Poliției, la data de 31 mai 2017, în jurul orei 01.55, o patrulă din cadrul Poliției oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control, pe strada Dimitrie Cantemir din localitate, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr care a ieșit cu mașina la plimbare s-a ales cu dosar penal după ce a fost tras pe dreapta de polițiști. Vezi ce a făcut! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*