Duminică 08 Septembrie 2024, Actualizat acum 251 zile 12:00 am

Scandal sângeros între trei tineri, pe o stradă din Suceava. Vezi ce s-a întâmplat!

Un scandal sângeros între trei tineri a avut loc pe o stradă din municipiul Suceava. Totul s-a petrecut miercuri seară, pe strada Anastasie Crimca, unde trei tineri s-au bătut și atacat cu un cuțit până au intervenit jandarmii.

Se pare că în timp ce fraţii Alexandru Deleu, de 20 ani şi Sorin Deleu, de 27 ani, ambii din localitatea Bosanci, se certau în stradă, Florin Petru Pârvu, care se afla în trecere prin acea zonă, a intervenit pentru aplanarea conflictului. Intervenţia acestuia i-a deranjat pe cei doi fraţi care i-au cerut bărbatului să nu se amestece într-o problemă care nu-l priveşte.

Cei doi frați le-au povestit jandarmilor că Pârvu Petru a folosit asupra lor un spray iritant lacrimogen, după care l-a înjunghiat în braţ şi în picior pe unul dintre aceştia. De altfel,  jandarmii au găsit ascuns în gardul viu de pe marginea străzii un cuţit.

Când jandarmii au intervenit, Petru Pârvu, în vârstă de 30 de ani, din comuna Ipoteşti, a încercat să părăsească zona în care a avut loc conflictul, dar a fost urmărit şi imobilizat în scurt timp de către jandarmi.

„Cele trei persoane au fost conduse la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava pentru consultaţii. În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii și liniștii publice, iar P. Petru a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor”, precizează jandarmii suceveni.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Scandal sângeros între trei tineri, pe o stradă din Suceava. Vezi ce s-a întâmplat! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*