Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Tineri scăpați de sub control. Au distrus tot ce le-a stat în cale

mobilier-stradal-distrus-botosaniPatru tineri, doi din județul Suceava și doi din Botoșani, au distrus, în noaptea de sâmbătă spre duminică, tot ce au întâlnit în cale pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani. Ei au distrus ornamenteler și ghivecele de flori, însă au făcut și un zgomot foarte puternic.

Cei patru tineri au fost observați din dispeceratul Poliţiei Locale Botoşani.

like facebook„Incidentul a început la o terasa aflată în zona pietonalului, unde „energizantele” consumate îi îndemnau la violenţă şi scandal. Fiind alarmate patrulele din zona de responsabilitate, s-a trecut la prinderea, identificarea şi sancţionarea celor patru „voinici” care nu aveau de gând să se oprească aici, dacă nu se intervenea la timp”, susțin polițiștii locali botoșăneni.

mobilier-stradal-distrus-botosaniUnul dintre ei era Dan P, de 22 de ani, din Suceava, considerat vârful de lance al distrugerilor, care cu sete lovea ornamentele pietonale, iar pentru fapta lui a fost sancţionat cu 1000 lei amendă. Un alt teribilist Liviu Constantin Vasile M. , de 23 de ani, din Fălticeni, care a fost sancţionat cu 300 lei amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, au fost sancționați și doi frați gemeni Petru-Mugurel și George P., de 23 de ani, din Unțeni, aceştia primind o amendă de 200 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

mobilier-stradal-distrus-botosani


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*