Miercuri 26 Iunie 2024, Actualizat acum 177 zile 12:00 am

Nu mai dârdâie de frig în clase. Sistemul de încălzire de la Școala Gimnazială „Petru Rareș” Probota este funcțional

scoala-probotaElevii de la Școala Gimnazială „Petru Rares” din Probota-Dolhasca vor beneficia de la începutul săptămânii viitoare de sistem de incalzire, acesta fiind funcțional. Primarul orașului, Decebal Isachi, a anunțat că micuții vor învăța în condiții mai bune.

Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în rezolvarea acestei probleme, mulțumesc consilierilor locali care au aprobat rectificarea bugetară, fără de care nu ar fi fost posibil acest lucru. Tot începând de luni se pot muta și grupele de la gradiniță în școala, sălile de curs fiind toate funcționale”, a spus edilul.

like-facebookCei 250 de eleni nu au avut parte de căldura și dârdâiau de frig în clase. Imobilul are centrală termică, calorifere, însă nu erau funcționale.

Ministerul Dezvoltării, cel care a finanţat proiectul de modernizare a şcolii din Probota, anunţase că sistează plăţile pentru investiţiile în derulare, întrucât a fost epuizat bugetul pentru anul în curs. Astfel, școala a rămas fără căldură. Situația deloc plăcută pentru comunitate, dar mai ales pentru copii și cadrele didactice care au ajuns la mâna deliberativului local. Consilierii locali au aprobat o rectificare bugetară pentru a rezolva problema frigului din sălile de curs.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*