Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Raed Arafat vine la Suceava. Vezi când!

raed arafatInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului va primi drapelul de luptă, înaltă distincţie oferită unităţilor militare ca semn de recunoaştere pentru activitatea pompierilor, în cadrul unei ceremonii solemne ce va avea loc duminică la orele amiezii, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava.

Spre deosebire de un tricolor obişnuit, acesta are elemente de identificare proprii: în fiecare din cele patru colţuri sunt brodate cu fir aurit cununi cu două ramuri de stejar care au în interiorul lor semnul de armă, iar pe placa ce susţine acvila cruciată şi pe inelul de pe hampă este inscripţionat numele unităţii.

like-facebookDrapelul va fost adus în piaţă de garda de onoare a ISU în faţa militarilor din detaşamentele de pompieri şi din cadrul SMURD Suceava De la Bucureşti, la festivitate va veni secretarul de stat dr. Raed Arafat şi generalul de brigadă Ovidiu Vasilică, inspector general al IGSU.

După ce şeful IGSU va citi decretul de acordare a drapelului militar semnat de preşedintele României, Klaus Iohannis, şi după o scurtă slujbă religioasă de sfinţire a drapelului, Raed Arafat va fi cel care va înmâna drapelul comandantului ISU Suceava, generalul de brigadă Ioan Burlui. Festivitatea se va încheia cu defilarea pompierilor militari.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*