Marti 18 Iunie 2024, Actualizat acum 169 zile 12:00 am

Focuri de armă la frontieră. Polițiștii au găsit țigări și într-o anexă a unei ferme de animale

tigari-2Polițistii de frontieră din Brodina au observat, în noaptea de miercuri spre joi, mai multe persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii au procedat la interceptarea și somarea prin voce a bărbaților, moment în care aceștia au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin.

like-facebookDeoarece aceștia nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras cu armamentul din dotare, conform prevederilor legale în vigoare, 7 focuri de avertisment în plan vertical.

tigari-1Imediat au fost informate și autoritățile de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice de supraveghere și cercetare a zonei. Astfel, în vegetație au fost descoperite abandonate 5 colete care conțineau 9.980 pachete cu țigări, iar în apropiere, într-o anexă dezafectată, ce aparține unei ferme de animale, au fost descoperite 5 colete cu țigări care conțineau cantitatea de 5.950 pachete.

Întreaga cantitate de 15.930 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 175.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*