Duminică 29 Septembrie 2024, Actualizat acum 272 zile 12:00 am

Poliţist bătut şi ameninţat cu moartea de un individ înarmat cu o drujbă

politisti batutiTeodor Cătălin Nicuţar a fost arestat preventiv fiind acuzat de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. El este acuzat că a ameninţat în mai multe rânduri cu moartea un poliţist, pe care l-a lovit cu pumnul în cap.

Potrivit anchetatorilor, la data de 09 iulie 2016, în  jurul orelor 21,24, inculpatul  a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi moartea având asupra sa o drujbă pornită, cu care  a încercat să îl agreseze pe agentul de poliţie Purşega Ghiocel Florian, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în intersecţia DN 17 A cu DJ 176 Vatra Moldoviţei, lovindu-l totodată pe acesta cu pumnul în zona urechii stângi.

like-facebookDupă 5 minute, inculpatul a revenit în acelaşi loc şi înarmat cu un par l-a ameninţat din nou cu moartea pe lucrătorul de poliţie Purşega Ghiocel Florian.

Ulterior  la data de 12 iulie 2016 în timp ce se afla în faţa Postului de Poliţie Vatra Moldoviţei, fiind de asemenea în exercitarea atribuţiilor de serviciu, acelaşi lucrător de poliţie a fost ameninţat cu acte de violenţă de către inculpatul Nicuţar Teodor Cătălin.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*