Miercuri 26 Iunie 2024, Actualizat acum 177 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur nemulțumit de organigrama de la CJ. „Va trebui să muncim pe măsura așteptărilor”

flutur la cj si vicepresedintiPreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, că organigrama administrației județene a ajuns în prezent la 225  de posturi   față 169   câte avea când  a plecat de la conducerea CJ.

El a mai spus că a început evaluarea angajaților  pentru a vedea ce au făcut aceștia în ultimele două luni. Flutur a afirmat că unii au înțeles că trebuie să preinte fișa postului dar le-a fost retrimisă documentul pentru a veni cu date exacte.

like-facebook„Sigur că au mai venit în aparat prin reorganizare cei de la Direcția de Patrimoniu  cu 20 de posturi dar și cei de la Salvamont.  Cu toatea cestea a crescut numărul de posturi. Suntem într-un proces de evaluare a salariaților, fiecare cu ce se ocupă ca să găsim soluții în perioada următoare. Sunt de acord și cu fondul  de salarii  care a crescut și sunt absolut de acord  drepturile salariale trebuie să le ia fiecare.Va trebui să muncim pe măsura așteptărilor. Eu le-am cerut să îmi dea scris fiecare ce a lucrat în ultimele două luni și unii dintre ei au înțeles să îmi trimită fișa postulu și le-am returant. Le-am cerut ce ar fi trebuit să facă și ce au făcut. A încredere și știu foarte mulți oameni de calitate în CJ cu care avem de gând să atacăm multe proiecte și vom vedea mai departe care e soluția. Nu pot să fiu de acord cu o organigramă în care sui la etajul III Serviciul Salvamont, el va trebui urcat la Câmpulung Moldovenesc și Vara Dornei. Și alte ajustări va trebui să facem în perioada următoare”, a spus Flutur.

Șeful administrației  județene a spus că bugetul propriu al Consiliului Județean este în deficit, neacoperindu-se  cheltuielile cu personal la mai multe instituții.

„Nu  acoperim cheltuielile  de personal cu 11 milioane  de lei la următoarele instituții: Direcția de Protecție a Copilului și Asistență Socială -10 mil de Ron și CJ- 600.000 Ron și Centrul Cultural Bucovina- 639.000 Ron, Școala Specială Sf Stelian -144.000 Ron”,  a mai spus Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*