Sâmbătă 28 Septembrie 2024, Actualizat acum 271 zile 12:00 am

Un șofer cu mașina plină cu țigări a lovit o autospecială de poliție, apoi a abandonat autoturismul

politie_girofar_albastruUn șofer a lovit cu un autoturism de teren, în noaptea de marți spre miercuri, o autospecială de poliție, apoi și-a văzut de drum. O patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a identificat pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, un autoturism de teren care se deplasa cu viteză și care a acroșat ușor autospeciala de poliție staționată și care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, după care și-a continuat deplasarea.

În cauză, s-a procedat la urmărirea autoturismului suspect, care a fost identificat ulterior abandonat în spatele unei construcții dezafectate, pe un drum forestier greu accesibil, la aproximativ 5 km de DJ 209G.
like-facebook
În urma verificărilor, polițiștii au identificat în interiorul autoturismului de teren, 7.990 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, fără banderole fiscale.

Țigările în valoare de aproximativ 80.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, în valoare de circa 3.500 euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere” și ”contrabandă”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*