Miercuri 26 Iunie 2024, Actualizat acum 177 zile 12:00 am

Control de amploare la o societate de prelucrare a lemnului. Ce nereguli s-au găsit

perchezitii-lemn-300x191O echipă mixtă formată din polițiști ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava a efectuat un control, miercuri, la o societate comercială din comuna Vama, administrată de un localnic de 46 de ani, pe linia respectării prevederilor legale privind achiziţia, debitarea şi comercializarea materialului lemnos, ocazie cu care, a constatat faptul că, în perioada ianuarie-martie 2016, societatea a livrat cantitatea totală de 216,49 m.c. cherestea răşinoase, fără provenienţă legală.

În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a societăţii, cu amendă în cuantum de 4.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.177/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii de 216,49 m.c. cherestea răşinoase, în valoare de peste 10.000 lei.

like-facebookPoliţiştii atrag atenţia asupra respectării legislaţiei în domeniul silvic, acţiuni şi controale în vederea celor care comit delicte silvice urmând a fi desfăşurate şi în perioada următoare, în vederea identificării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă normele în vigoare”, susțin reprezentanții Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*