Miercuri 02 Octombrie 2024, Actualizat acum 275 zile 12:00 am

Ucrainean reținut la Frontiera Siret după ce a trecut fraudulos granița

vama siret gripa porcina (9)Un cetăţean ucrainean care a încercat să intre ilegal în România sustrăgându-se de la controlul de frontieră a fost prins la Siret.

Luni, poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret,aflaţi în serviciu, pe sensul de intrare în ţară, au observat o persoană de sex masculin care se urca într-un microbuz aflat în parcarea aflată în incinta punctului de trecere a frontierei, după ce se deplasase pe lângă tonetele de control, pe jos, fără a prezenta documentele la control.
like-facebook
Persoana în cauză a fost imediat reţinută şi identificată ca fiind cetăţeanul ucrainean L. Yaroslav, de 28 de ani. Acesta a declarat că a încercat să intre ilegal în România deoarece nu avea viză.

În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului ucrainean, lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 14.03.2016”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*