Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Doi bărbați accidentați de mașini, în timp ce traversau neregulamentar

accident mortal masina rasturnata (5)Doi bărbați au fost accidentați, marți, de mașini, la Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc, după ce au traversat neregulamentar.

În jurul orelor 13.00, în timp ce conducea autoturismul, pe Bulevardul Bucovina, din orașul Gura Humorului, un bărbat de 42 de ani, din localitate, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, ocazie cu care, l-a acroşat şi accidentat pe un bărbat de 86 de ani, localnic, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea părţii carosabile, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.
like-facebook
„Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.

La ora 16.03, în timp ce conducea autoturismul pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a surprins şi accidentat un localnic de 49 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, însă la ora 16.19, a sesizat poliția prin ”S.N.U.A.U. 112”, menţionând faptul că, a fost implicat într-un accident de circulaţie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, ce va fi soluționat procedural”, se arată în comunicatul Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*